Gun jezelf, je vrienden of familie de luxe van een ontspannen schoonheidsbehandeling.
Laat je door Katrien in de watten leggen.

Cosmo biedt alle schoonheidsbehandelingen aan in een rustig salon. Klanten kunnen zich ten volle ontspannen en genieten van elke verzorging.

Katrien werkt uitsluitend met de hoogwaardige producten van Ahava en LR. Het gebruik van de producten wordt aangepast aan het specifieke huidtype van de klant.  Zo kan Katrien u de optimale verzorging garanderen. Zowel dames als heren kunnen bij Cosmo terecht. Katrien verzorgt zelf alle klanten en geeft op deze manier een persoonlijke service. De aandacht voor de klant is heel belangrijk. Cosmo biedt u vakkennis en professionaliteit.

 

 

AHAVA

Deze producten hebben een basis van zuivere plantenextracten en mineralen uit de Dode Zee.

De weldaden van de natuurlijke ingrediƫnten uit het Dode Zee-water, de planten en de rijke modder in het gebied zijn intrigerend. Zij onthullen veelvuldige krachten om de gezondheid van de huid te behouden, de geest te ontspannen, huidaandoeningen te genezen en uitdroging van de huid te bestrijden samen met vroegtijdige huidveroudering en huidverslapping.

AHAVA heeft de voedende krachten van de Dode Zee-mineralen toegepast in de creatie van een uitzonderlijk gamma huidverzorgingsproducten die de huid verwennen en revitaliseren.

Verwen je huid met alle rijkdommen van 's werelds grootste spa.

 

LR

LR is een Duitse firma met een uniek anti-aging concept in slachts drie stappen. Het heeft ook een natuurlijke lijn voor de probleemhuidjes en gevoelige huid, met extra bio extracten. Niet getest op dieren en zonder parabenen.

 

 

maak een afspraak

Enkel op afspraak

Woensdag en zondag gesloten

0496 384688

PRIVACYVERKLARING

Copyright 2017 Cosmo-Katrien - A Caval Design creation